Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-09@03:00:56 GMT

ممنوعیت اخذ پیش ثبت‌ نام در مدارس غیرانتفاعی

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۶۵۷۰۴

مدیرکل مدارس غیردولتی آموزش‌وپروش با اشاره به اینکه پیش‌ثبت‌نام در مدارس غیردولتی در صورت دریافت هزینه ممنوع است، گفت:تمام هزینه‌هایی که خانواده‌ها به مدارس غیردولتی می‌پردازند، شهریه نیست.

به گزارش تسنیم، حسن مسعودی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: ثبت‌نام در مدارس غیردولتی همانند مدارس دولتی است وقتی مدارس سمپاد برای ثبت‌نام، برگزاری آزمون را اعلام می‌کنند نمی‌توان به مدرسه غیردولتی که فقط 20 دانش‌آموز را جذب خواهد کرد اما دو هزار نفر متقاضی دارد بگوییم مقدمات ثبت‌نام را فراهم نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: معتقدیم پیش ثبت‌نام در مدارس غیردولتی انجام نشود اما در این بحث باید نگران مسئله پیش‌ ثبت‌نام یا نگران مردم باشیم؟ وقتی مردم به این نتیجه رسیده‌اند که فرزندان خود را در یک مدرسه موفق ثبت‌نام کنند و در چنین شرایطی آیا ما حق داریم به جای آنها نگران باشیم؟

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: زمانی که مردم تقاضا دارند تکلیف ثبت‌نام فرزند خود در مدرسه را زودتر مشخص کنند، پیش ثبت‌نام انجام می‌شود و در این رابطه ما باید نگران هزینه‌هایی باشیم که آنها باید برای ثبت‌نام پرداخت کنند.

ثبت‌نام و اخذ شهریه سال آینده از هم‌اکنون ممنوع است
مسعودی با اشاره به اینکه اجازه نداریم بار مالی اضافه به خانواده‌ها تحمیل کنیم، ادامه داد: در میان 14 هزار مدرسه غیردولتی ممکن است برخی مدارس از هم‌اکنون با اخذ شهریه سال آینده برای ثبت‌نام اقدام کنند که این کار تخلف است.

وی عنوان کرد:‌موضوع پیش ثبت‌نام را نمی‌توان تایید یا رد کرد در حقیقت ما وظیفه داریم از حقوق مردم در تمام موضوعات دفاع کنیم و تمام تصمیمات باید در جهت منافع آنها باشد از سوی دیگر موسسی که برای ارائه خدمات آموزشی سرمایه گذاری کرده و مدرسه غیردولتی را تاسیس کرده است باید مورد حمایت قرار بگیرد تا انگیزه‌ای برای سرمایه‌گذاری سایر افراد در این بخش فراهم شود.

ضوابط تعیین شهریه مدارس غیردولتی
مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: تاکنون هیچ دستورالعملی در رابطه با شروع سال تحصیلی آینده به مدارس ارسال نشده است و الگوی تعیین شهریه مشخص شده و به موسسان اعلام کرده‌ایم براساس شاخص‌های تعیین شده، موارد مورد نظر خود را ثبت کنند تا ادعای آنها در کمیته تعیین شهریه مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تایید و طی کردن چهار مرحله، شهریه مدرسه غیردولتی تعیین شود.

مسعودی افزود: اگر موسس یک مدرسه غیردولتی، ادعای انجام فعالیتی را برای سال تحصیلی جدید داشت باید مستندات لازم را ارائه کند تا بر اساس آیتم‌های مختلف شهریه مدرسه مشخص شود در حقیقت در شورای نظارت که نمایندگانی از مجلس، انجمن اولیا و مربیان، مدیرکل آموزش‌وپرورش و معاونان آموزشی حضور دارند بحث شهریه مورد بررسی قرار می‌گیرد و پس از تصویب در این شورا این مسئله در وزارت آموزش‌وپرورش نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد تا از الگوی شهریه انحرافی نداشته باشد.

تمام هزینه‌هایی که خانواده‌ها به مدارس می‌دهند شهریه نیست
وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون هر هزینه‌ای که خانواده‌ها به مدارس غیردولتی می‌دهند، تحت عنوان شهریه تلقی می‌شود، تصریح کرد: پول مربوط به فعالیت‌های فوق برنامه به عنوان مثال غذا، روپوش یا سرویس مدرسه، شهریه محسوب نمی‌شود. شهریه براساس هفت شاخص که در الگوی شهریه تعیین شده، مشخص می‌شود و هر هزینه دیگری که مردم به مدرسه بابت فعالیت‌های اضافه می‌دهند، شهریه نیست.

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: خانواده‌ها تمام هزینه‌های مدارس غیردولتی را بابت شهریه مسائل آموزشی و تربیتی لحاظ نکنندچرا که برنامه‌های درسی و برنامه‌های آموزشی در مدارس تعریف شده و کاملا منطبق با مصوبات شورای عالی آموزش‌وپرورش است.برنامه آموزشی مدارس غیردولتی نیز همانند سایر مدارس است و نمی‌توان برای این مسائل از خانواده‌ها هزینه‌های اضافه را دریافت کرد.

نحوه تعیین فوق‌برنامه‌های مدارس غیردولتی
مسعودی با اشاره به اینکه خانواده‌ها هنگام ثبت‌نام فرزند خود در مدارس غیردولتی باید قراردادی را که در آن شهریه تعیین شده است امضا کنند، عنوان کرد: خانواده‌ها برای انتخاب فوق برنامه‌های درسی و آموزشی آزاد هستند، اگر خانواده‌ها متقاضی فوق برنامه باشند، درخواست خود را به مدرسه ارائه می‌کنند و این موضوع با انجمن اولیا و مربیان مطرح می‌شود که در صورت تایید آنها این موضوع به منطقه آموزش‌وپرورش ارائه می‌شود و در صورت تایید منطقه، مدرسه اجازه اجرای این فوق برنامه‌ها را خواهد داشت چرا که هر فعالیتی نمی‌تواند در محیط مدرسه انجام شود.

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: پیش ثبت‌نام در مدارس غیردولتی نیز با هدف نیازسنجی و تامین نیروی انسانی مورد نیاز انجام می‌شود و باید توجه داشت که در مدارس غیردولتی بسیاری از دستورالعمل‌ها در جهت ایجاد محدودیت برای موسسان است، اگر خانواده‌ای فرزند خود را در مدرسه ثبت‌نام کند و تا 31 شهریور از ثبت‌نام فرزندش در مدرسه منصرف شود، موسس موظف است تا پول دریافتی از خانواده‌ها را بازگرداند.

سه شیفته شدن مدارس پایتخت در صورت عدم فعالیت مدارس غیردولتی
وی تصریح کرد: یک میلیون و 500 هزار نفر از دانش‌آموزان کشور در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند و در برخی شهرها مانند تهران اگر مدارس غیردولتی فعالیت نداشته باشند، ممکن است مدارس دولتی سه شیفته شوند.

تعدد مدارس به بازار مدارس غیردولتی لطمه می‌زند
مسعودی با اشاره به اینکه تعدد مدارس منجر به آسیب زدن به مدارس غیردولتی شده است، افزود: حجم زیادی از دانش‌آموزان مستعد وارد مدارس نمونه دولتی، شاهد و سمپاد می‌شوند و تعداد اندک دیگری باقی می مانند که جذب مدارس غیردولتی می‌شوند از نظر ما باید فقط دو نوع مدارس دولتی و غیردولتی داشته باشیم.

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: چرا دانش‌آموزانی را که وارد انواع مدارس می‌شوند را در اختیار مدارس غیردولتی قرار نمی‌دهند ما هر برنامه درسی که مدنظر باشد و هر فضای پرورشی و تربیتی که نیاز است را برای آنها فراهم خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه در امتحانات نهایی خرداد سال 94، مدارس غیردولتی مناطق یک تا دوازده، رتبه‌های نخست امتحانات نهایی را کسب کرده‌اند، مطرح کرد: برخی مدارس غیردولتی نیز مجبورند برای تامین هزینه‌ها از دانش‌آموزان با معدل پایین‌تر ثبت‌نام داشته باشند؛ در شهر تهران 62 مدرسه‌ای که رتبه برتر را دارند از میان مدارس غیردولتی هستند.

مسعودی بیان کرد: قانون مدارس غیردولتی نهایی شده است و براین اساس هفت شاخص در تعیین شهریه تاثیر‌گذار هستند، طبق این قانون، شورای سیاست‌گذاری و نظارت مرکزی می‌تواند در صورت تخلف حکم برگشت شهریه را صادر کند و پیش‌ ثبت‌نام در قالب دریافت شهریه نیز ممنوع است.

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش‌وپرورش در رابطه با ورود تعزیرات به بحث تخلفات این مدارس گفت:‌تعزیرات حق ورود به مدارس غیردولتی را ندارد و در صورت وجود شاکی خصوصی باید با هماهنگی آموزش‌وپرورش در مسیر رسیدگی قرار بگیرد.در صورت وجود شاکی پرونده باید از سوی تعزیرات به شورای نظارت مدارس غیردولتی ارجاع شود.

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۶۵۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با اشاره به مشارکت ۴۰۰ خیر در مدرسه سازی چهارمحال و بختیاری گفت: این تعداد خیر تاکنون بیش از ۴۰۰ فضای اموزشی، پرورشی و ورزشی را احداث و در اختیار آموزش و پرورش قرارداده اند.
آقای کریمی افزود: ۸۲ مدرسه در استان توسط خیرین در دست احداث است که تعهد خود را پرداخت کرده اند و با تأمین ۵۰۰ میلیارد تعهد دولت به زودی به بهره برداری می‌رسند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز باتاکید به کمبود هزار کلاس درس افزود: ۲۰ مدرسه نیمه تمام در استان وجود دارد که سهم دولت پرداخت شده و برای تکمیل آنها مشارکت خیرین ضرورت دارد. آقای امیریان ابراز امیدواری کرد با جشنواره ۲۶ خیرین مدرسه ساز استان تکمیل این طرح‌ها توسط خیرین تسهیل و تسریع شود.
مدیرکل روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در این جشنواره مشارکت خیرین برای ساخت مدرسه در دو سال و نیم اخیر را ۵۰ درصد اعلام کرد و گفت: دراین مدت با مشارکت خیرین و دولت ۳۱ هزار و ۸۷۷ کلاس درس در کشور ساخته شد.
وی ساخت ۲۰۰ مدرسه در مقیاس بزرگ درکشور در برنامه هفتم توسعه، توجه به مدرسه به عنوان کانون پیشرفت توسعه محله، توجه به معماری ایرانی و هویت بخشی به مدارس را از جمله راهبرد‌های سازمان مطبوعش درسال جاری دانست.
خواجه صالحیانی گفت: این مهم محقق نمی‌شود مگر با مشارکت جدی خیرین مدرسه ساز.
استاندار چهارمحال و بختیاری نیز اعتبارات سفر‌های استانی رئیس جمهور را برای مدارس استان ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: با جذب این اعتبارات قطعا مدارس کانکسی و غیراستاندار از چرخه آموزش و پرورش حذف و مدارس مستحکم و مطابق با استاندارد‌های ملی جایگزین خواهد شد.
در جشنواره ۲۵ خیرین مدرسه ساز در استان چهارمحال و بختیاری ۶۴ میلیارد تومان متعهد شدند که تا کنون ۷۰ درصد آن محقق شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری
  • راه اندازی معاونت پرورشی در مدارس غیرانتفاعی مرکزی
  • مجمع‌عمومی اتحادیه دانشگاه‌ها و مؤسسات غیرانتفاعی برگزار می‌شود
  • حمایت از معلمان مدارس غیردولتی در قانون جدید این مدارس، مد نظر است
  • نوزدهمین مجمع‌عمومی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود
  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟